Investbook

Понеделник - петък, 20 часа

Водещ: Александър Костадинов

Технологиите имат голям принос за разрастването на стартъпите

Мирослав Мирославов и Мирослав Недялков, основатели на Office R&D, в предаването Investbook, 27.05.2016

Мирослав Мирославов и Мирослав Недялков, основатели на Office R&D. Снимка: Bloomberg TV Bulgaria Мирослав Мирославов и Мирослав Недялков, основатели на Office R&D. Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

Office R&D е стартираща компания, която се занимава с управление на споделени работни пространства. Продуктът на компанията, който е изграден на базата на CRM система, подпомага и позволява по-доброто управление на клиентите на тези пространства, техните плащания и задачи. Това коментираха Мирослав Недялков и Мирослав Мирославов, основатели на Office R&D, в предаването Investbook по Bloomberg TV Bulgaria.

Двамата основатели на компанията коментираха още основните предизвикателства пред управлението на човешкия ресурс. Най-голямото предизвикателство не е управлението на другите хора, а по-скоро работата с клиенти, каза Мирославов. По думите на Недялков едно от големите предизвикателства е скоростта, с която трябва да се движи един стартъп. Технологичните стартъпи имат голям принос за бума на стартиращите компании, тъй като технологиите позволяват бързо разрастване на пазара и дават възможност за по-голям бизнес потенциал.

Основателите на Office R&D споделиха още какви цели са си поставили пред развитието на компанията. Първата важна стъпка е усъвършенстването на продукта до етап, в който както екипът на компанията, така и клиентите ще останат доволни. Следващата стъпка е постигането на т.нар. "скейлинг" или продажбата на максимално много от него. "Вниманието ни е съсредоточено в изграждането на качествен и функционален продукт."   

Вижте повече във видеото:

 

Последни новини
Още от Investbook