Investbook

Понеделник - петък, 20 часа

Водещ: Александър Костадинов

Виртуалната реалност е следващата голяма стъпка в електронната търговия

Константин Бъчваров, маркетинг мениджър на Ozone.bg и собственик на Forect.bg, в предаването Investbook, 05.04.2016

Снимка: David Paul Morris/Bloomberg Снимка: David Paul Morris/Bloomberg

Реализирането на един бизнес план за интернет развитие отнема поне 2-3 години. Една година е оптималният период, който трябва да заложим, за да преминем към следващите стъпки. Това каза Константин Бъчваров, маркетинг мениджър на Ozone.bg и собственик на Forect.bg, в предаването Investbook по Bloomberg TV Bulgaria.  

Той коментира етапите и стъпките за изграждането на бизнес план за интернет присъствие, доколко компаниите се обръщат за консултация към специалистите, както и какви са технологичните тенденции.

По думите му cloud технологиите се развиват с голяма сила и претърпяват доста метаморфози, но виртуалната реалност е следващата голяма стъпка в електронния бизнес. Чрез тази технология ще можете да направите онлайн консултация във виртуален офис и да вземете своето решение по-лесно, по-бързо и по-точно, обясни той. 

Доверие

Доверието е факторът, който трябва да бъде надграждан по отношение на онлайн търговията. Огромен процент от доставките са с наложен платеж, каза Бъчваров. Обслужването също така е важен елемент, който трябва да бъде подобряван. 

България по пътя на технологиите от типа Internet of Things ще остане още известно време назад.

Интернетът на нещата е следващото голямо събитие след интернет, защото ще адресира не само свързаността между хората, но и между устройствата и машините.

Вижте целия разговор във видеото:

 

Последни новини
Още от Investbook