Index Sport - архив

Всяка делнична вечер от 20:00 до 20:30 часа

Водещи: Александър Костадинов и Цветин Филипов

Бербатов иска ръководен пост в Манчестър Юнайтед

Александър Костадинов и Цветин Филипов, Index Sport, 16.05.2019 г.

Димитър Бербатов започна да се оглежда за работа извън терена, след като практически цял сезон не успя да си намери нов клуб, в който да прекрати активната си кариера. Най-добрият български нападател през изминалите 20 години се самопредложи на бившия си отбор Манчестър Юнайтед за поста на спортен директор, предават Александър Костадинов и Цветин Филипов от Index Sport.

Бербо е в конкуренцията на Рио Фърдинанд за поста, но преди това „червените дяволи“ трябва да са сигурни, че искат да въведат новата за клуба позиция.

Красимир Балъков официално е новият старши-треньор на българския национален отбор по футбол.

Легендарният плеймейкър ще води отбора на Етър Велико Търново до края на настоящия сезон, след което поема щафетата при „трикольорите“ от Петър Хубчев. Най-свой ред Хубчев подписа официално договор с Левски, след като на няколко пъти информацията бе отречена от клубното ръководство и БФС, но ето, че сделката е вече факт.

Кубрат Пулев от друга страна се размина със сурово наказание около „Целувкагейт“. Калифорнийската атлетическа комисия го лиши от състезателни права за период от 6 месеца, считано от деня на двубоя с Богдан Дину, което означава, че можем да видим „Кобрата“ на ринга в САЩ още през септември. Междувременно той ще плати глоба в размер на 2500 долара и ще трябва да премине през курс за сексуално посегателство преди правата му да бъдат възстановени.

Ако искате да разберете кои играчи от Реал Мадрид могат да се озоват в ПСЖ, изгледайте видеото от предаването.

Последни новини
Още от Index Sport