Index Sport - архив

Всяка делнична вечер от 20:00 до 20:30 часа

Водещи: Александър Костадинов и Цветин Филипов

Българи спечелиха половин милион в турнир за компютърни игри

Александър Костадинов и Цветин Филипов, Index Sport, 27.03.2019 г.

Windigo Gaming световни шампиони в Index Sport 27.03.2019 г. Windigo Gaming световни шампиони в Index Sport 27.03.2019 г.

Българският отбор Windigo Gaming е шампион по Counter-Strike: Go на своеобразното световно първенство по компютърни игри, провело се преди няколко седмици в Шанхай, информират Александър Костадинов и Цветин Филипов в предаването Index Sport.

Оказва се, че България е страната, която поставя съвременните стандарти в света на дигиталните състезания, а за награда интернет-атлетите ни са прибрали 500 000 долара.

От няколко пъти по толкова пък се отказва един от най-богатите спортисти в света Конър МакГрегор, след като за пореден път той обяви оттеглянето си от хексагона на UFC в смесените бойни изкуства.

Ирландецът повтори упражнението от 2016 г., като сега мнозина очакват завръщането му, каквото и да твърди самият той в социалните мрежи.

Футболът също има традиционно място в анализите на Index Sport, но, ако искате да разберете защо Кристияно Роналдо бе глобен от Дисциплинарната комисия на УЕФА и каква е най-новата информация от Football Leaks за планираната Супер лига на богатите, изгледайте целия епизод във видеото по-горе.

Последни новини
Още от Index Sport