Index Sport - архив

Всяка делнична вечер от 20:00 до 20:30 часа

Водещи: Александър Костадинов и Цветин Филипов

Глобите за "Левски" и ЦСКА последваха поредното дерби

Александър Костадинов и Цветин Филипов, Index Sport, 08.03.2019

И двата български футболни отбора, които се радват на подкрепа и от голямо женско присъствие сред феновете си, "Левски" и ЦСКА, отнесоха солидни глоби от Дисциплинарната комисия спрямо правилника на БФС веднага след популярното последно дерби. Това съобщи водещият Александър Костадинов в предаването Index Sport, като уточни още, че санкциите двата отбора получиха заради поведението на техните фенове на стадион "Васил Левски". 

"ЦСКА беше санкциониран с 9300 лв. и да заплатят нанесените от феновете щети на националния стадион "Васил Левски". Толкова почти беше и глобата на "Левски". За последните 4 дербита между "Левски" и ЦСКА двата отбора са били глобени съответно с 18300 лв. "Левски" и с 21200 лв. ЦСКА", посочи Костадинов и представи подробности по поводите за наложените санкции.

Според водещия на предаването Index Sport Цветин Филипов битката за Шампионската лига, за големия трофей продължава с всички сили.

"Големите отбори на Стария континент са готови да платят каквато  и да е цена, за да се доберат до него. За целта, както е известно, са нужни не само правилните играчи на терена, но и правилните треньори. Когато един отбор не се справя добре, критиките са насочени към треньора. Тогава започват и спекулациите. А в Ювентус спекулациите за бъдещето на треньора Алегри стават все по-ожесточени, особено след неуспеха с 0:2 срещу Атлетико Мадрид, когато "старата госпожа" на практика загуби мача".

Водещият коментира разпалените дискусии които търсят кой би могъл да замени Алегри на поста и би бил достатъчно устойчив, за да доведе отбора до мечтаната Шампионска лига.

Вижте повече от спорта и парите във видео материала.

 

 

Последни новини
Още от Index Sport