Index Sport

Всяка делнична вечер от 20:00 до 20:30 часа

Водещи: Александър Костадинов и Цветин Филипов

Мохамед Салах - в плановете на Ливърпул или на Ювентус?

Александър Костадинов и Цветин Филипов, Index Sport, 13.02.2019

Бъдещето на Жозе Моуриньо е темата, която се спряга постоянно от западните медии, тя е коментирана и от Александър Костадинов и Цветин Филипов, водещи на предаването  Index Sport. 

"Последната информация за него, която изтече в европейските медии е, че Интер сериозно се занимават с името на Моуриньо. Изпълнителният директор на нерадзурите има тежката задача да намери един достоен заместник на Лучано Спалети, който в този момент не се справя особено добре с нещата в Интер Милано. Но пък шоуто, което Моуриньо предизвиква навсякъде с появата си, с пиперливия си език и способността му да предизвика дори футболистите да излязат от рамките на комфорта си, липсва на футболния свят", каза водещият Александър Костадинов. 

"Ювентус може би ще направи опит за сериозен трансферен удар още през лятото, като направи всичко възможно да привлече звездата на Ливърпул Мохамед Салах", каза водещият Цветин Филипов и постави въпроса готови ли са Ливърпул да се разделят с египетския футболист или това е поредната медийна спекулация.

По думите на Костадинов, бъдещето на Мохамед Салах, чийто трансфер ще струва поне 200 млн. евро, е в зависимост от откупващата клауза, която ще поставят Ливърпул, тъй като клубът няма да го даде само за 200 млн. , още повече че тази година Ливърпул отново ще се стреми към финал, нещо, което направи и през миналата година, но злощастно загуби надпреварата от Реал Мадрид, уточни водещият.

Още от случващото се в света на спорта - гледайте във видео материала.

 

 

Последни новини
Още от Index Sport