Index Sport - архив

Всяка делнична вечер от 20:00 до 20:30 часа

Водещи: Александър Костадинов и Цветин Филипов

"Левски" се оглежда за нови попълнения с 1млн. евро от сделка с турски клуб

Александър Костадинов и Цветин Филипов, Index Sport, 07.02.2019

Какво се случва на терена на българския футбол, а по-специално в клуба на "Левски", където настъпиха значителни промени, коментира водещият  Александър Костадинов в предаването "Index Sport".

"Павел Колев, бившият заместник-изпълнителен директор на Български футболен съюз, пое юздите на "Герена" и стана изпълнителен диктор. Започна пълна трансформация на отбора и след пристигането на Георги Дерменджиев като старши треньор, който замени словенския специалист Славиша Стоянович. Докато се води подготовката на отбора в Кипър, започнаха и трансферите на Левски", съобщи Костадинов. 

Журналистът посочи станалия вече известен трансфер на "Левски". "Клубът продаде френската звезда Габриел Обертан в Турция. Българският гранд се договори с турския Ерзурумспор, от който в касата на клуба постъпиха 1 млн. евро и клубът започна да си търси футболисти, с които да изглежда и да се състезава по-добре през пролетния дял на шампионата, тъй като в момента заема третата позиция, на четири от ЦСКА".

Водещият на предаването "Index Sport" Цветин Филипов коментира случващото се в друга част на Стария континент с най-скъпия трансфер - този на Неймар Джуниър.

"Звездата на ПСЖ отпразнува своя рожден ден, но без да се развихри в типичен бразилски танц. Звездата на парижани е с патерици, защото страда от контузии, получени в мача със Страсбург, става дума за една костица в петата, която му създава проблеми. Любопитният нюанс около живота на Неймар, абсолютно обезпечената във финансово отношение футболна звезда, която трудно може да си пожелае нещо, което й липсва в областта на славата или финансите, си пожела нещо, свързано със здравето си. Той каза, че няма нужда от нищо друго на рождения си ден, освен от метатарсална кост на ходилото.Това е проблемната кост, която го извади от игра и вероятно той ще се върне на терена чак през април", каза още Филипов.

Гледайте предаването във видео материала.

 

 

Последни новини
Още от Index Sport