Index Sport - архив

Всяка делнична вечер от 20:00 до 20:30 часа

Водещи: Александър Костадинов и Цветин Филипов

Роналдо - с много добри приходи за клуба си и чрез социалните мрежи

Цветин Филипов и Александър Костадинов, Bloomberg TV Bulgaria, Index Sport, 12.12.2018

Във футболната кухня на Апенините, където се случва всичко интересно около Ювентус, където е човекът с най-популярното име в този отбор в момента, Роналдо,  въвежда журналистът Александър Костадинов, Bloomberg TV Bulgaria, в предаването "Index Sport" с водещи Александър Костадинов и Цветин Филипов.

"Този футболист умее да печели титли, да бъде голмайстор, да чупи рекорди и да носи много приходи на отбора, за който се състезава, се оказа, че той може да печели и много допълнителни средства на клуба си чрез участието си в социалните мрежи. Това се случва благодарение на Instagram, където самият Роналдо е може би в топ 3 на най-следваните хора на планетата", каза Костадинов. 

Средствата, които той, както и всеки голям футболист печели за клуба си, са залегнали в договора му. Самото ръководство на Ювентус очаква от него да подобри продажбата на фланелки с над 60 %, тъй като ако през 2010 - 2011 и след това - 2015 - 2016, годишно са продавани по 450 хил. фланелки на Ювентус, преди самият Роналдо да дойде в Торино, а след пристигането му се очаква броят на продадените фланелки да достигне 1милион.

Водещият Цветин Филипов,  Bloomberg TV Bulgaria, коментира в предаването "Index Sport" коментира поведението на звездата на Барселона Лионел Меси изобщо не се шегува, особено когато решава да харчи пари. 

"И тук не говорим вече за бутилки със шампанско и с часовници, а за движимо имущество, което обаче не се движи по красивите испански магистрали, а във въздуха. Звездата на Барселона си купи самолет, инвестирал е 13,170 млн. евро в личен самолет. аржентинецът се е снабдил с мощната желязна птица преди градското дерби с Еспаньол. Дали покупката е от тези, предназначени да гали егото или има реално друго важно предназначение, не може да се каже, но веднага след сключената сделка за самолета Меси заби два гола на Еспаньол", каза Филипов.

 

 

 

 

 

 

 

Последни новини
Още от Index Sport