Отидете с Visa на ресторант ….#вкъщи

Всяка поръчка във foodpanda с карта Visa дава 15% от сумата обратно по сметката

| Препоръчан материал

Времето навън става все по-хубаво, но домашният уют остава привлекателен, а благодарение на новите технологии сме на един клик разстояние от любимите си хора и виртуалната среща на по кафе или вкусна вечеря от „нашето място“. Освен че ще се насладим на любимите ни ястия и ще си поговорим, благодарение на Visa и foodpanda имаме възможност и да спестим за семейния бюджет. Достатъчно е да посетим платформата foodpanda и да използваме картата си Visa при поръчката си от любимия ни ресторант, при всяко плащане тя ни носи финансов бонус.

Всяка поръчка на пица, суши или скара, както и продукти от любимите ви магазини, ни дава 15% от сумата обратно по картата си всеки път, когато използваме своята карта Visa, за да платим във foodpanda. Промоцията вече е активна и важи за всяка направена поръчка над 10 лева до 15 май. Освен за бюджета на всеки от нас, с тази инициатива Visa подкрепя и стратегията на платформата за безконтактни, безплатни и безкешови доставки, чрез които се опазва здравето на хората.

Ако сте решили да сготвите вкъщи вкусно ястие, с което да нагостите любимите си хора, напазарувайте необходимите продукти от избраните от вас магазини за хранителни стоки и платете с вашата Visa карта бързо и безпроблемно. С всяка трансакция над 30 лева имате възможност да спечелите една от наградите – 10 000 на стойност 50 лева и 10 в размер на 1000 лева, които Visa дава всеки месец. Промоцията продължава до 15 юни и в нея участват както големите хранителни вериги, така и малки магазини за хранителни стоки в цялата страна. Инициативата на Visa не само подкрепя личния бюджет на хората, но и МСП за търговия с хранителни стоки в цялата страна, които участват автоматично в националната кампания.

В допълнение, Visa насърчава действията на издателите на Visa карти за увеличаване на лимита на безконтактните разплащания в България от 50 лв. на 100 лева. Това бе важна стъпка, която има за цел да информира, защити и помогне на хората, да ги улесни с бързите, надеждни и сигурни цифрови плащания. С новия двойно по-висок лимит притежателите на български безконтактни карти могат да използват много по-рядко банкноти и монети, като по този начин няма да бъдат изложени на рискове за здравето, свързани с употребата на пари в брой. Освен това, картата никога не напуска ръката на клиента по време на безконтактни разплащания, което осигурява допълнителен контрол и сигурност за притежателя й на мястото на продажба. Също така, безконтактните разплащания са по-бързи в сравнение с разплащанията в брой и контактните картови трансакции.

Инициативите на Visa допринасят за информирането на картодържателите й как да се разплащат по-бързо, по-сигурно и по-удобно със своите безконтактни карти и също така ще подпомага личната безопасност на хората, тъй като премахва необходимостта от физически контакт на POS терминалите.

Последни новини
Още от България