Наесен с песен и заем от CreDirect

Credirect промоция Credirect промоция

Броени дни преди посрещането на новия сезон е време за ново начало, във всяко едно отношение. Промяната през есента, обичайно, е позитивна и CreDirect потвърждава тази тенденция, обявявайки новата си есенна промоционална кампания. През следващите два месеца, клиентите на марката за бързи кредити ще разполагат с повече от петдесет допълнителни причини да посетят уебсайта и да кандидатстват за заем от CreDirect.

Условията за участие в настоящата кампания на бранда са съвсем прости – всеки клиент, който сключи договор за кредит, ще бъде включен в томбола и ще има шанс да спечели една от страхотните награди. През този сезон, марката залага на практичността –  51 електронни ваучера за пазаруване, в най-популярния онлайн магазин у нас, ще дадат възможност на печелившите, сами да изберат своя подарък, сред море от десетки хиляди артикули. Петдесет ваучера на стойност петдесет лева и една голяма награда – ваучер на стойност 500 лева ще зарадват най-големите късметлии, сред клиентите на CreDirect, тази есен.

Брандът присъства, едва от две години, в динамично развиващата се и силно конкурентна сфера на небанковите финансови институции, но бързо наваксва пропуснатото време. През последната година, CreDirect се придвижва все по-нагоре в „класацията“ на марките, които отдават бързи кредити, изцяло онлайн. Брандът трайно се доказа като амбициозна и конкурентна марка, създадена и движена от професионалисти, които обръщат внимание на детайлите. Нарастващият брой на лоялните потребители, които се доверяват повторно на CreDirect, както и множащите се нови клиенти са най-красноречивото доказателство за успешното развитие на марката.

Високият професионализъм е само една от причините, резултатите на бранда непрекъснато да се подобряват. CreDirect има за цел, не просто, да предлага адекватни продукти за силно конкурентния пазар, но също така, максимално да улеснява процесите, касаещи потребителите в своя уебсайт. Непрекъснатият стремеж към усъвършенстване лежи в основата на бизнес политиката на марката.
С поредната си промоционална активност и със съзнанието, че малките жестове, понякога, имат най-голямо значение, брандът за пореден път потвърждава, че полага усилия и грижи, както за финансовата стабилност на своите потребители, така и за тяхното лично спокойствие. CreDirect посреща есенния сезон с нетърпение, увереност и позитивизъм, и приканва потребителите с добре познатия рефрен „Наесен с песен“.

Последни новини
Още от България