Офис проекти, архитектурни тенденции и сградни технологии ще са темите на Office Investments & Workspace Forum 2019

Събитието ще се проведе на 27 март в Sofia Event Center

Снимка: организаторите Снимка: организаторите

Остава само седмица до Office Investments & Workspace Forum 2019. Професионалната платформа е с фокус върху инвестициите в офис проекти и развитието на бизнес зони, иновациите при работните пространства, архитектурните тенденции и сградни технологии, и ще се проведе на 27 март в Sofia Event Center.

Програмата и лекторите на събитието са вече ясни, като сред тях се открояват главният архитект на София – арх. Здравков, представители на ключовите офис проекти в София и страната, водещите архитекти и проектанти. Вижте програмата ТУК.

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ ЗА ПОСЕЩЕНИЕ НА КОНФЕРЕНЦИЯТА ТУК.

Конференцията е целодневна, а мястото е Sofia Event Center в столичния Paradise Center.Международното събитие ще страртира в 09:00 с дискусия за Urban Development аспекта - офис сградите и градът. Акценти в панел 1 ще бъдат:

- Характеристики на модерната бизнес зона: качествената градска среда като фундаментален фактор за (повишаване на) стойността на сградните активи.
- Бизнес зоните като платформи за модерна урбанизация: ефективни модели на синергия между публичен и частен сектор с цел постигане на по-устойчиво градско развитие. Кои (ще) са успешните офис зони на София и защо? Добри практики и case studies.
- Достъп, транспорт и мобилност: офис сградите/зоните като трафик генератори – предизвикателства и решения.
- Мащабните инфраструктурни проекти на София през 2019, които ще имат ефект върху развитието на бизнес зоните

Участниците в панела ще са арх. Здравко Здравков - главен архитект на Столична община, Николай Стойнев - заместник-председател на Столичен общински съвет, Атанас Гаров - управляващ партньор на Garitage Investment Management, Георги Иванов – управител на „Форт Нокс” ООД, Адина Уелш - изпълнителен директор на Raiffeisen Property Management, Иван Велков - заместник-председател на Столичен общински съвет, арх. Ангел Захариев - съосновател и управител на „А и А архитекти” ООД, Калоян Карамитов - координатор „Устройствено планиране, градска среда и транспорт”, Визия за София, а в ролята на модератор ще влезе Нурхан Реджеб, урбанист от place.make.

Кои ще са темите на останалите панели и участниците в тях вижте на Investor.bg.

Последни новини
Още от България