THE NEXT BIG THING: Познанието за себе си и света

Познанието ни дава сила и възможност да влезем във времето, за да разберем науката, която обяснява човешкия свят, твърди Николай Кръстев

Познанието – това, което предстои да узнаем за себе си и света – това е THE NEXT BIG THING според водещия на предаването “Светът е бизнес“ по Bloomberg TV Bulgaria Николай Кръстев.

Броени дни преди международната конференция на Bloomberg THE NEXT BIG THING и Николай Кръстев дава своята прогноза за следващото голямо събитие в световен мащаб, обяснявайки необходимостта не просто да наблюдаваме случващото се около нас, но и да го опознаем. Защото „ познанието е свързано с науката и със стремежа да опознаваме света, както и самите да бъдем изучавани. Познанието ни дава сила и възможност да влезем във времето, за да разберем науката, която обяснява човешкия свят, в който се намираме“, категоричен е водещият на „Светът е бизнес“.

Познанието и необходимостта да сме в крак с водещите тенденции, двигателите на промяната в световен мащаб е и основната цел на международната конференция на Bloomberg THE NEXT BIG THING. Тя ще се проведе за трети път в България, като тазгодишното издание ще се състои на 16 октомври в Capital Fort в София под мотото Leading Change.

Най-опитният футурист в Европа – Рей Хамънд, ще пристигне в България специално, за да се включи в конференцията. Той ще бъде ключов лектор по време на THE NEXT BIG THING 2018 и ще сподели кои сфери ще са основните двигатели на бизнеса занапред. Ще постави фокус и върху теми като дигиталната революция, ръста на популацията, нанотехнологиите и ДНК анализите в медицината, климатичните промени, автономните автомобили, енергийните промени, глобализацията и бедността по света.

Кое е THE NEXT BIG THING в световен мащаб – ще стане ясно на Bloomberg конференцията на 16 октомври в Capital Fort в София.

Последни новини
Още от България