Започва надпреварата за наградите Imoti.net

Очаквайте: Годишни награди на Imoti.net за най-добрите в сектора на недвижимите имоти!

Сайтът Imoti.net организира първите в България Годишни награди за добри практики и постижения в сектора на недвижимите имоти. Каузата, зад която организаторите застават чрез инициативата, е признание за компаниите и експертите, които с работата си утвърждават добрата репутация на бранша независимо от агресивния сив сектор на пазара. Церемонията по награждаване ще се състои през февруари 2016 г. в София.

Според различни икономически оценки около 80% от богатството на българите е концентрирано в имоти. Делът на операциите с недвижими имоти е около 10% от брутния вътрешен продукт (БВП). През 2014 г. операциите с недвижими имоти са генерирали продажби за почти 2,4 млрд. лева Участниците на пазара в операциите с недвижими имоти са над 20 хиляди.

Въпреки важността на бранша за икономиката на България, в него изобилстват нелоялните практики, които спират успешното му развитие. Годишните награди на Imoti.net са следващата стъпка в 15-годишната история на сайта, с която екипът му се обявява срещу порочните пазарни практики и в подкрепа на прозрачността и ясните правила.

В Годишни награди 2015 на Imoti.net компаниите и експертите от сектора на имотите ще се състезават в няколко категории, а в оценяването им ще се включат потребителите на техните услуги, заедно с независимо експертно жури.

Очаквайте повече информация за регламента, сроковете и възможностите за кандидатстване!

Последни новини
Още от България