Награда за българска кампания

Отличието беше присъдено за национална информационна кампания „Да създадем заедно България 2020“

image not found image not found

България спечели трета награда в конкурса за публична комуникация в рамките на шестото издание на международния форум EuroPcom, което се проведе в Брюксел в периода 21-22 октомври 2015 г. Нашата страна е финалист сред общо 29 кандидатури от 17 държави. До финала на конкурса достигнаха общо три предложения – на България, Франция и Холандия. Отличието беше присъдено за национална информационна кампания „Да създадем заедно България 2020“, проведена от Централното координационно звено и мрежата от 27 Областни информационни центрове с подкрепата на Управляващите органи на програмите.

„Поздравявам ви за изключителния успех“ с тези думи министър-председателят на Велико херцогство Люксембург Ксавие Бетел връчи плакета на Мария Зафирова - ръководител на Централния информационен и координационен офис в Администрацията на Министерски съвет. От своя страна тя благодари на организаторите за високата оценка и признание за постиженията на страната ни в сферата на комуникацията.

Българските представители бяха поздравени с големия успех от партньорите си от Европейската комисия, представители на Комитета на регионите, колеги от други европейски институции и делегати от различни организации от други държави. Представянето на номинираната за наградата инициатива „Да създадем заедно България 2020“ предизвика изключителен интерес и провокира изцяло позитивни отзиви от страна на присъстващите на събитието.

Последни новини
Още от България