Boom & Bust

Събота и неделя, 21 часа

Водещи: Владимир Сиркаров и Кузман Илиев

Българинът развива усет за доброто кафе и вкус към експеримента

Иван Георгиев в Boom & Bust, 06.08.2017

Българинът все повече започва да се интересува от качеството на кафето, разбира от различните методи за приготвяне на кафе и е готов да експериментира. Кафекултурата в България се развива и все повече хора оценяват и разпознават качествения продукт.  Това каза Иван Георгиев, регионален мениджър на Starbucks Bulgariа, в интервю на бизнес редакторът на Bloomberg TV Bulgaria Яна Строй за предаването Boom & Bust на Bloomberg TV Bulgaria. "Starbucks разчита не само на продуктите, но и на цялостното преживяване, което предлага на клиентите си".  

"AmRest придоби бизнеса на Starbucks за България от гръцката компания Marinopoulos преди 18 месеца и не мога да кажа защо гръцката компания не е развила бранда. Мога, обаче да кажа, че ние изключително много разчитаме да развиваме Starbucks бизнеса. В Европа AmRest има над 300 Starbucks кафенето", каза събеседникът. 

Какви са видовете кафе, които се използват в Starbucks кафетата в България? Какви са новите продукти, които компанията е подготвила като изненади за летните месеци? Кои са любимите и най-продаваните на българския пазар продукти? 

Последни новини
Още от Boom & Bust