Boom & Bust

Събота и неделя, 21 часа

Водещи: Владимир Сиркаров и Кузман Илиев

Възходът на дигиталното предприемачество в България

Саша Безуханова, основател и председател на Move.bg, Александра Козбунарова, координатор в EDIT.bg, Boom&Bust, 05.08.2017

Има много добра динамика в екосистемата, която обвързва дигиталните предприемачи. В цялата предприемаческа икономическа среда има още какво да се направи по отношение на това да се синхронизират възможностите и усилията за развитие, но вече виждаме плодовете на систематичните инвестиции, особено в последната година.

Това коментира в Boom&Bust с водещи Владимир Сиркаров и Кузман Илиев основателят и председател на Move.bg Саша Безуханова. Гост в студиото бе и Александра Козбунарова, координатор в EDIT.bg.

„Няколко български компании получиха сериозна верификация и инвестиции от големи стратегически или финансови инвеститори от Силициевата долина“, посочи още тя.

От своя страна Александра Козбунарова насочи фокус към инициативата на MOVE.bg EDIT.bg. Обстойно обсъдени бяха и множество аспекти на дигиталното предприемачество у нас, погледнато бе и към въпросите, свързани с финансирането на стартъпи. 

Последни новини
Още от Boom & Bust