Boom & Bust

Събота и неделя, 21 часа

Водещи: Владимир Сиркаров и Кузман Илиев

Потенциалът пред модното предприемачество в България

Димитър Миланов в Boom & Bust, 23.07.2017

Модата не е единственият ключ към успеха, но е една от хубавите врати, защото те прави по-уверен и ти помага във всичко друго, което правиш. Това каза Димитър Миланов, блогър и основател на J.Griffin Accessories, в предаването Boom & Bust по Bloomberg TV Bulgaria с водещи Владимир Сиркаров и Кузман Илиев.

"Целта ми е да помагам на българските момчета да се обличат по-добре, защото тогава те са по-самоуверени, а когато са по-самоуверени, са по-успешни в бизнеса си и в личните отношения, в хобитата си и т.н.".

Дори и да нямаш вроден усет към мода и цветове, можеш да се научиш как да се обличаш и как да имаш добър език на тялото, каза гостът. 

"Особено предизвикателство са аксесоарите за мъжете във финансовата и в IT сферата. Опитвам се да правя аксесоари, които можеш да носиш, дори когато си облечен с костюм в офиса. Да бъдат достатъчно дискретни и да не крещят, но да те карат да се чувстваш малко по-различен".

 Във финансовата сфера е трудно да "вкараш" аксесоар, защото изглежда странно и не е още толкова разпространено, а при IT-специалистите, защото не се замислят изобщо за начина, по който изглеждат и са решили, че това не е важно, сподели събеседникът. "Всъщност и при едните и при другите, аксесоарите са начин, който може да те направи по-уверен и по-успешен". 

Вратовръзка или папионка - какво да изберем? Коя е "светата троица" на мъжките аксесоари и как да пропукаме догмата? Светла риза и тъмно сако или да? 

Последни новини
Още от Boom & Bust