Boom & Bust

Събота и неделя, 21 часа

Водещи: Владимир Сиркаров и Кузман Илиев

Ще удари ли отпадането на роуминга в ЕС приходите на Viber

Атанас Райков, ген. мениджър на Viber за ЦИЕ, Русия и ОНД, в Boom & Bust, 04.06.2017

Атанас Райков, ген. мениджър на Viber за ЦИЕ, Русия и ОНД. Снимка: Bloomberg TV Bulgaria Атанас Райков, ген. мениджър на Viber за ЦИЕ, Русия и ОНД. Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

Viber стартира, като приложение за спестяване на разходи, но след това хората започнаха да го използват заради предимствата, които предлага по отношение на качеството. За това отпадането на роуминга в ЕС няма да се отрази негативно върху развитието на Viber. Това коментира Атанас Райков, ген. мениджър на Viber за ЦИЕ, Русия и ОНД, в интервю на Яна Строй, Bloomberg TV Bulgaria, за предаването Boom&Bust. 

Новата функционалност за електронно пазаруване на Viber, позволяваща на потребителите да откриват продукти и брандове по интереси директно в панела за съобщения ще бъде достъпна и в България, заяви събеседникът. 

"Започнахме от САЩ, натрупахме много опит. Усъвършенствахме решението и по-късно през тази година ще предложим тези услуги и в България, което ще позволи електронната търговия да бъде много по-бърза, по-лична и по-достъпна за търговците, за да достигнат до своите клиенти".

Това което ни отличава от големите ни конкуренти е, че много силно държим на поверителността на клиентите, подчерта гостът.

Какви удобства ще донесе на бизнеса в България новото партньорство на Viber с Allterco?  Кои са основните източници на приходи за Viber? Как се отрази указът на Порошенко за забрана на редица социални мрежи върху потреблението на услугите на Vibrе в Украйна?

Вижте целия коментар:

 

Последни новини
Още от Boom & Bust