Boom & Bust

Събота и неделя, 21 часа

Водещи: Владимир Сиркаров и Кузман Илиев

Под 2% от източниците на минерална вода в България се използват към момента

Томас Кренбауер, главен изпълнителен директор на Девин ЕАД, Boom&Bust, 29.04.2017

Томас Кренбауер, главен изпълнителен директор на Девин EАД. Снимка: Bloomberg TV Bulgaria Томас Кренбауер, главен изпълнителен директор на Девин EАД. Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

По-малко от 2% от всички източници на минерална вода в България се използват в момента. Това заяви Томас Кренбауер, главен изпълнителен директор на Девин ЕАД, в предаването Boom&Bust с Кузман Илиев и Владимир Сиркаров по Bloomberg TV Bulgaria.

Недостатъчното развитие на индустрията на бутилиращите компании у нас стимулира инициативата "Кристално чисти", която се осъществява от членовете на Асоциацията на производителите на безалкохолни напитки. Основните принципи, на които стъпва тя, са производство на бутилирани напитки от високо качество, 100% съобразяване с правната рамка в България и корпоративна отговорност към обществото.

Кренбауер коментира и дали е лесно да се прави бизнес в България. Той посочи, че сериозен проблем за бутилиращата индустрия е фактът, че българските закони не отговарят на 100% на европейските директиви. 

Вижте повече във видеото:

 

Последни новини
Още от Boom & Bust