Boom & Bust

Събота и неделя, 21 часа

Водещи: Владимир Сиркаров и Кузман Илиев

Ключът към успеха на Тръмп е разбирането на хората

Владимир Каролев, финансист, Boom&Bust, 13.11.2016

Владимир Каролев в Boom and Bust, 12 ноември 2016. Снимка: Bloomberg TV Bulgaria Владимир Каролев в Boom and Bust, 12 ноември 2016. Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

Ако прочетете книгите, които Доналд Тръмп е написал, ще видите, че ключът към успехите му в бизнесите си е разбирането на хората. Това заяви финансистът Владимир Каролев в Boom&Bust с Кузман Илиев и Владимир Сиркаров. Той дори по време на летните си ваканции като студент, вместо да си почива, е избирал да бърка бетон заедно с работниците на баща си, за да види живота през техните очи, допълни той. 

Една ключова черта на неговата кампания е, че винаги когато сменяше нейните ръководители той ги оставяше на работа като помощници на новите ръководители, каза Каролев. Той знае, че най-важното в бизнеса е успешното управление на човешките ресурси, добави финансистът. 

По думите му Тръмп няма да въведе мита за външната търговия, а вместо това ще вкара клаузи в търговските договори, забраняващи обезценяването на валутата от Китай, Мексико и други страни, което оставя редица американски работници в промишлеността без работа. Също една заблуда за Тръмп, е че той е против имиграцията, докато всъщност той не желае нелегалната имиграция, каза Каролев, допълвайки, че най-върлите противници на нелегалната имиграция са легалните имигранти - тези, чакали по няколко години за зелена карта. 

Вижте целия епизод във видеото.

 

Последни новини
Още от Boom & Bust