Boom & Bust

Събота и неделя, 21 часа

Водещи: Владимир Сиркаров и Кузман Илиев

Франчайзингът дава много добра възможност за летящ старт

Веселин Димитров от Франчайз БГ и Стоян Ангелов от Fly events, Boom&Bust, 30.10.2016

Основателят на Fly Events Стоян Ангелов (в ляво) и създателят на Франчайз БГ Веселин Димитров Снимка: Bloomberg TV Bulgaria Основателят на Fly Events Стоян Ангелов (в ляво) и създателят на Франчайз БГ Веселин Димитров Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

Франчайзинга дава много добра възможност да започнеш с летящ старт в бизнеса от там, откъдето е стигнал франчайзодателят и да се възползваш от неговия многогодишен опит. Това заяви основателят на Франчайз БГ Веселин Димитров в Boom&Bust с Кузман Илиев и Владимир Сиркаров. Заедно с основателя на Fly Events Стоян Ангелов той говори за новите бизнес модели, както и за Изложението за франчайзинг в България, което ще се проведе на 4-5 ноември в Paradise center в София. 

Тази година конференция включва в себе си няколко основни направления - едното е франчайзинг експото, но ще има и експо на други компании, които искат да се презентират пред широка аудитория, каза Ангелов. Ще има и лекционна част от над 20 говорители, сред които и ще бъдат и самите водещите на Boom & Bust - Владимир Сиркаров и Кузман Илиев, допълни той. 

В момента тече публично гласуване за най-добрите стартъпи в сайта ни Businessideas.bg, каза Ангелов. Целта е трите на-добре представили се в него да получат възможността да презентират във втория ден на конференцията, допълни той. 

Наградата ще бъде предимно подкрепа от опитни предприемачи за тези идеи със своите контакти и със своето ноухау, каза Димитров. По думите му франчайзингът става все по-популярен и все повече хора си дават сметка, че опитът и знанието са ценни и необходими и се променя нагласата, че човек е способен всичко сам да си направи качествено.

Чуйте повече!

 

Последни новини
Още от Boom & Bust