Бизнес старт

Понеделник - петък, 7.00 - 9.00 часа

Водещи: Живка Попатанасова и Христо Николов

Кои бяха най-интересните събития от света на спорта през 2019 г.?

Веселин Коларов, редактор на Gol.bg, Бизнес старт, 23.12.2019

Годината е към своя край и традиционно е време за обзори. Какво постигнаха българските спортисти през 2019 г. разказа редакторът на Gol.bg Веселин Коларов в предаването "Бизнес старт" с водещ Христо Николов.

"Ще започнем с бокса. Най-коментираната тема беше целувката на Кубрат Пулев и Джени Суши. Тя засенчи двете победи на Кобрата през изминалите 12 месеца срещу Богдан Дину и Райдъл Букър. Името на репортерката стана сред най-търсените в Google, надмина даже тези на Антъни Джошуа и Анди Руис, които се биха два пъти за световните титли. Кобрата беше наказан от Спортната комисия в Калифорния и глобен с 2500 долара. Наказанието му можеше да е далеч по-голямо, така че той се размина сравнително лесно".

Коларов разказа за българските успехи в зимните спортове.

"Помним представянето на Алберт Попов, който даде 9-то и 6-то време на слалома. Това беше исторически момент. Владимир Илиев пък донесе първи медал за мъжкия ни биатлон от Световни първенства след среброто. Благодарение на него той беше избран за Спортист №1 на България за 2019 г.".

Tой коментира още представянията на родните спортисти в художествената гимнастика, леката атлетика, борбата, щангите, вдигането на тежести, тениса и ситуацията в БФС.

Вижте целия разговор във видеото.

 

Последни новини
Още от Бизнес старт