Бизнес старт

Понеделник - петък, 7.00 - 9.00 часа

Водещи: Живка Попатанасова и Христо Николов

Илон Мъск: Все още можем да постигнем рекордно тримесечие

Технологичен коментар на Елена Кирилова, редактор в Investor.bg, Бизнес старт, 30.05.2019

Tesla има “много за наваксване”, но все още разполага с шанса да реализира рекордно тримесечие. Това написа главният изпълнителен директор на компанията Илон Мъск в имейл до служителите си, коментира Елена Кирилова, редактор в Investor.bg, в предаването "Бизнес старт" с водещ Живка Попатанасова.

“Въпреки че търсенето ни е силно, имаме много доставки на превозни средства, с които да наваксаме, за да достигнем успешно тримесечие. Както споменах в предишния ми имейл, ако работим добре, второто тримесечие ще бъде исторически рекорд за доставките на Tesla и невероятна победа!!”, предаде думите на Мъск Елена Кирилова.

Tesla е на път да направи рекордни доставки през второто тримесечие, надминавайки 90700 коли, които изпрати през последното тримесечие на миналата година, посочи имейл, който изпрати миналата седмица, спомена още Кирилова.

"Компанията, която се бори да постигне обещанията си за доставките, е произвеждала средно по 900 електромобила Model 3 миналата седмица според написаното в имейла, което я доближава все повече до целта ѝ от 7000 коли на седмица".

Вижте видео материала с целия технологичен коментар.

Последни новини
Още от Бизнес старт