Бизнес старт

Понеделник - петък, 7.00 - 9.00 часа

Водещи: Живка Попатанасова и Христо Николов

Летящ старт за финансовата и бизнес грамотност на предприемачите у нас

Пламен Йончев, изп. директор на "СИС Кредит", Бизнес старт, 21.06.2018

Кампанията "Летящ старт" е инициатива, предназначена за финансиране на стартиращи компании, и за повишаване на финансовата и бизнес грамотност на предприемачите у нас. Това посочи Пламен Йончев, изпълнителен директор на "СИС Кредит", в ефира на „Бизнес старт“ с водещ Христо Николов.

„Това е нова инициатива, която развиваме по повод лансирането на съвместния продукт, който предлагаме с Фонда на фондовете. Тук има доста сериозна социална насоченост – може да бъдат финансирани и социални предприемачи, хора от по-уязвими социални групи, безработни младежи до 29 години“.

По думите му идеята на кампанията е да се даде реален шанс на хората, които желаят да стартират собствен бизнес - от една страна с практически съвети как да започнат успешен бизнес, а от друга страна да се възползват от това финансиране, така че да могат да се реализират в сериозната конкурента среда.

„Целта на кампанията е с мероприятието, което организираме на 28.06, да дадем практически съвети на хората за това какви грешки най-често се допускат и кои са успешните практики за стартиране на бизнес“.

Очаквайте видео с целия разговор.

 

Последни новини
Още от Бизнес старт