Бизнес старт

Понеделник - петък, 7.00 - 9.00 часа

Водещи: Живка Попатанасова и Христо Николов

Спортни фенове събират пари за деца с увреден слух

Благой Симеонов, председател на българския фен клуб на Ювентус, и Иван Иванов, член на Управителния съвет на Интер Клуб България, Бизнес старт, 10.11.2017

Благой Симеонов, председател на българския фен клуб на Ювентус, и Иван Иванов, член на Управителния съвет на Интер Клуб България. Снимка: Bloomberg TV Bulgaria Благой Симеонов, председател на българския фен клуб на Ювентус, и Иван Иванов, член на Управителния съвет на Интер Клуб България. Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

През този уикенд Асоциацията на българските фен клубове на чуждестранни отбори у нас организира благотворителен турнир, който ще подкрепи деца с увреден слух, съобщиха Благой Симеонов, председател на българския фен клуб на Ювентус и Иван Иванов, член на Управителния съвет на Интер Клуб България в предаването "Бизнес старт" с водещ Иван Нончев.

"Надпреварата ще се проведе на терените на "Спортна София" в Зона Б5 (ул. Българска морава 2). Ще има благотворителен базар с артикули на много отбори, включително и на български, на Левски, ЦСКА и др. Събраните средства отиват за Асоциация на родителите на деца с увреден слух (АРДУС). Клубове, които участват, плащат такса, която също се превежда на АРДУС", обясни Иванов.

Това е осми традиционен турнир и пети под егидата на Асоциацията на българските фен клубове на чуждестранни отбори у нас.

"Идеята дойде на една от първите надпревари, където се събрахме доста отбори. Решихме, че сме много хора на едно място и защо да не направим нещо добро. Както знаем, има деца, които се нуждаят от помощ", добави Симеонов.

 

Последни новини
Още от Бизнес старт