Бизнес старт

Понеделник - петък, 7.00 - 9.00 часа

Водещи: Живка Попатанасова и Христо Николов

За силата на нежния пол да управлява и да бъде лидер

Анета Савова, Академия "Успешни жени", Бизнес старт, 09.11.2017

Ние сме свикнали, когато си представяме жена лидер, да виждаме определен образ на силната, волевата, устремена жена, която е стигнала до високи позиции в кариерата си и която с много усилия и професионализъм и нерядко лични жертви е успяла да се утвърди. Въпросът е в това, че днес ние работим в едно време, в което някак си този образ не е достатъчен вече. Това каза Анета Савова от Академия "Успешни жени" в ефира на „Бизнес старт“ с водещ Живка Попатанасова.

Според нея този образ се е изчерпал като потенциал и е нужно да се надгради.

„И именно тук вече идва мястото на новите жени лидери, които успяват с визия, подход, такт и с много повече вяра в собствените си ценности и убеждения да водят напред. И това са жените, които ще бъдат гост-лектори тази събота в "Women. Speak.Live" - събитието, което организираме“.

По думите ѝ новите жени лидери са визионери във и извън организацията.

Това са жени, за които ценностите, каузите, последователността в стъпките, които предприемат в живота си, са нещата, които водят и в личния живот, и в професионалния им път, посочи Савова.

„Това, което отличава жените лидери, е силата им да водят с разбиране и с такт хората, които управляват. Тоест тук вече не говорим само за управление на големи проекти, а за устойчивост в управлението, в което ние, жените, силно вярваме“.

 

Последни новини
Още от Бизнес старт