Бизнес старт

Понеделник - петък, 7.00 - 9.00 часа

Водещи: Живка Попатанасова и Христо Николов

Младите хора в Мениджър за един ден притежават визия, трудолюбие и енергия

Ираван Хира в Бизнес старт, 17.10.2017

Ираван Хира, генерален директор на Hewlett Packard Enterprise. Снимка: Bloomberg TV Bulgaria Ираван Хира, генерален директор на Hewlett Packard Enterprise. Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

Все по-често забелязваме в младите хора, които кандидатстват за "мениджър за един ден", е че имат визия къде и как искат да променят нещата, трудолюбиви са и не на последно място успяват да заразят с доверието и енергията си останалите хора, които гледат и вървят в тази посока. Това каза Ираван Хира, генерален директор на Hewlett Packard Enterprise, в предаването "Бизнес старт"  с водещ Живка Попатанасова. Хира гостува в студиото на Bloomberg TV Bulgaria по повод инициативата "Мениджър за един ден" на Junior Achievement България. 

"Да бъдеш мениджър е голяма отговорност и то не защото позицията мениджър има по-високи изисквания, а защото това наистина трябва да бъде човек, който може да поема отговорност, а не само да посочва посоката и да поставя задачите. Важно е да може да се влезе в проблема и да се търси решение заедно с екипа. Успешния мениджър е този, който помага на екипа си да решават проблемите заедно". 

Последни новини
Още от Бизнес старт