Бизнес старт

Понеделник - петък, 7.00 - 9.00 часа

Водещи: Живка Попатанасова и Христо Николов

Земеделските изложения не могат да бъдат заменени от онлайн комуникация

Звезделина Иванова в Бизнес старт, 28.08.2017

През следващите две години Добричкия панаир ще се върне към върховата си форма на сериозен фактор и средище за представяне на най-новите и иновативни материали и земеделска техника, нужни за животновъдството и растениевъдството. Това каза Звезделина Иванова, изпълнителен директор на Добричкия панаир, в предаването "Бизнес старт" на Bloomberg TV Bulgaria с водещ Иван Нончев. 

"Утре започва официално 25-тото поредно издание на Добричкия панаир за земеделска техника. Той ще продължи до 2 септември. Върнахме се на Спортен комплекс Простор. Ще се акцентира върху земеделска техника и прикачна техника, торове и препарати. Ще има специализирана литература. Добрички панаир отново, за втора поредна година, обръща сериозно внимание на сектор животновъдството, както и на продуктите от него. На изложението ще присъстват елитни стада - крави, коне, екзотични птици". 

В момента 92 са фирмите, които участват. От чужбина имаме от Турция, Гърция, Сърбия и Румъния, каза Иванова. "През последните години в Добруджа се акцентира и върху етерично-маслените култури. Тази година ще бъдат представени и машини за обработка на тези култури. Ще има много разсади - маточина, лавандула, бял равнец, върху които акцентират стопаните в Добруджа". 

Директният контакт между изложителя и потребителя е незаменим и не може да бъде компенсиран от комуникация в интернет, категорична бе събеседничката. 

С какво са свързани очакванията на земеделските стопани? Ерата на интернет ерозира ли смисъла от този тип изложения?

Последни новини
Още от Бизнес старт