Бизнес старт

Понеделник - петък, 7.00 - 9.00 часа

Водещи: Живка Попатанасова и Христо Николов

Публиката на мача на Григор се държа като на футболна среща

Веселин Коларов, Gol.bg, Бизнес старт, 01.02, 2017

Снимка: Bloomberg TV България Снимка: Bloomberg TV България

Какви са динамиките в представянето на най-добрата българска ракета в тениса Григор Димитров на турнира Sofia Open, както и кои са най-добре платените спортисти в световен мащаб. Това коментира в ефира на Бизнес старт с водещ Иван Нончев журналистът от Gol.bg Веселин Коларов.

“Наистина трудна победа над поляка Йежи Янович. Григор все пак успя да измъкне успеха пред наелектризираната публика в Арена „Армеец“. Днес му предстои четвъртфинална среща срещу сърбина Виктор Троицки, като отново се очакват поне 10 хил. зрители по трибуните“, обобщава Коларов.

„Публиката измъкна победата на Григор, но трябва да отбележим, че в някои моменти се държа все едно е на футболен мач. Нарочно дразнеше поляка, освиркваше го докато изпълнява сервис, докато в тениса трябва да се пази абсолютна тишина в този момент. Той се оплакваше на съдията, което допълнително раздразни публиката. Дикторът в залата на няколко пъти помоли зрителите да запазят тишина, но в крайна сметка всичко се разви добре за Гришо“, допълва гостът в студиото.

Журналистът от Gol.bg представи и актуалната класация на Forbes за десетте най-богати спортисти в света. Кои известни фигури от кои спортове се нареждат в нея?

Очаквайте видео с целия коментар!

Последни новини
Още от Бизнес старт