Бизнес старт

Понеделник - петък, 7.00 - 9.00 часа

Водещи: Живка Попатанасова и Христо Николов

Мачът на истината за Григор Димитров

Веселин Коларов от Gol.bg в Бизнес старт, 27.01.2017

Веселин Коларов, редактор в Gol.bg. Снимка: Bloomberg TV Bulgaria Веселин Коларов, редактор в Gol.bg. Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

Днес е дългоочаквания мач на Григор Димитров срещу Рафаел Надал  на Australian Open . Безспорно това е най-важния мач за Григор Димитров в неговата кариера. За втори път той достига до полуфинална среща в турнир от Големия шлем и сега има уникалния шанс да се изправи срещу своя идол Роджър Федерер на евентуален финал. Това каза спортният редактор Веселин Коларов, Gol.bg, в редовната си петъчна рубрика за предаването "Бизнес старт" на Bloomberg TV Bulgaria с водещ Йоанна Николова.

"Григор Димитров от началото на годината демонстрира отлична форма, намира се в серия от десет поредни победи, без нито една загуба, което е рекорд в неговата кариера. Но показателите му срещу Надал не са добри - една победа срещу седем загуби. Последния мач между двамата завърши с победа на българина, преди три месеца в Китай той се наложи с два на нула сета. Да се надяваме, че и днес ще постигне победа. Може и да не е чиста, важното е да спечели". 

Какво предстои на Григор Димитров? Какви са шансовете за титла на родна почва - в София?

Повече спортни новини четете на Gol.bg.

Вижте целия коментар:

 

Последни новини
Още от Бизнес старт