Бизнес старт

Понеделник - петък, 7.00 - 9.00 часа

Водещи: Живка Попатанасова и Христо Николов

Хората са жадни за добри новини

Александър Хинков и Васил Койнарев в Бизнес старт, 13.01.2017

Александър Хинков и Васил Койнарев от Uspelite.bg Александър Хинков и Васил Койнарев от Uspelite.bg

Хората са жадни за добри новини. Това казаха Александър Хинков и Васил Койнарев от новинарския сайт за добри новини Uspelite.bg в предаването "Бизнес старт" на Bloomberg TV Bulgaria с водещ Йоанна Николова. 

Това, което обединява всички успели хора, чиито истории сме разказали, е начинът, по който те се възприемат. Това не се измерва с материална принадлежност, а по-скоро е психологическа нагласа към нещата, заяви Хинков.

Ние имаме шанса да споделяме само добри новини и да черпим добри практики от всеки успял човек, когато запознаваме аудиторията и да бъдем и самите ние успешни, добави Койнарев.

Всеизвестен факт е, че лошите новини приковават погледа, но въпреки тази учебникарска истина сайтът, създаден през 2013 като хоби, вече набира все повече поддръжници, обясниха гостите. За портала работят 30 души от цялата страна и се планира развитие в посока обогатяване на видео съдържанието и откриване на онлайн магазин за продажба на продукти, свързани с българския фолклор, но с приложимост в съвремието. 

Вижте целия коментар: 

 

Последни новини
Още от Бизнес старт