Бизнес старт

Понеделник - петък, 7.00 - 9.00 часа

Водещи: Живка Попатанасова и Христо Николов

Как Rinker помага на предприемачите да развият бизнеса си

Елица Баракова от фондация BCause и треньорите в Rinker's Challenge 3 Розалина Грънчарова и Стоян Тунков в Бизнес старт, 28.10.2016

Елица Баракова от фондация BCause (вдясно) и треньорите в Rinker's Challenge 3 Розалина Грънчарова (вляво) и Стоян Тунков (в средата). Снимка: Bloomberg TV  Bulgaria Елица Баракова от фондация BCause (вдясно) и треньорите в Rinker's Challenge 3 Розалина Грънчарова (вляво) и Стоян Тунков (в средата). Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

От днес започват обученията в рамките на третото издание на конкурса Rinker's Challenge. 13 проекта са избрани да участват и да получат насоки как да превърнат идеите си в работещи планове.

Независимо дали има социални елементи, важното е кандидатите да са подготвени, че предприемачеството е сектор, в който има рискове и предизвикателства, както в реалния живот. Програми като Rinker`s Challenge дават възможност на участващите в нея да придобият всички онези инструменти, които са им нужни, за да може техният бизнес да просперира във времето, коментираха треньорите в програмата Розалина Грънчарова и Стоян Тунков.

Селските стопани и дребните производители са били най-широко застъпени сред кандидатите тази година. Изпълнителният директор на фондация BCause Елица Баракова сподели още, че са преобладавали младите хора и жените са били по-активни. Според нея най-успешни са кандидатите, които имат образование или опит в сферата на проекта.

Вижте целия разговор във видеото:

 

 

Последни новини
Още от Бизнес старт