Бизнес старт

Понеделник - петък, 7.00 - 9.00 часа

Водещи: Живка Попатанасова и Христо Николов

Загуби ли Тръмп битката за овалния кабинет

Проф. Христофор Караджов в Бизнес старт, 20.10.2016

Проф. Христофор Караджов, преподавател по журналистика. Снимка: Bloomberg TV Bulgaria Проф. Христофор Караджов, преподавател по журналистика. Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

Тръм не се срина рязко, не каза нещо откровено ужасно. Заглавията, които ще видим ще бъдат посветени на това, че Тръмп оставя въпроса за признаването или непризнаването на резултатите от изборите, като изненада от негова страна. Това каза преподавателят по журналистика проф. Христофор Караджов в предаването „Бизнес старт“ на Bloomberg TV Bulgaria с водещи Йоанна Николова и Иван Нончев. Той коментира в директно включване от САЩ последният предизборен дебат в Съединените щати.

"Това, което той не можа да направи, е, че той не можа да обедини партията си, не можа да влезе в съгласие дори със собствения си вицепрезидент, и дори със собствената си дъщеря – Иванка Тръмп, която каза преди по-малко от денонощие в интервю за CNN, че „разбира се“ баща й ще признае изборите, независимо какъв ще бъде резултатът".

Това само „циментира“ подкрепата на твърдия електорат на Тръмп, но това няма да му помогне да спечели президентските избори, каза Караджов.

Ако се запази по този начин съотношението на силите, се очертава много сериозен разгром, защото Тръмп не успя да излезе извън този твърд електорат, който той има така или иначе. 

Вижте целия коментар:

 

Последни новини
Още от Бизнес старт