Бизнес старт

Понеделник - петък, 7.00 - 9.00 часа

Водещи: Живка Попатанасова и Христо Николов

Bloomberg TV Bulgaria навършва 1 година от създаването си

Джеф Грийн, изпълнителен продуцент на Bloomberg TV Bulgaria, Бизнес старт, 21.09.2016

Снимка: Bloomberg TV Bulgaria Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

Конференцията THE NEXT BIG THING е първото съвместно събитие между Bloomberg LP и Bloomberg TV Bulgaria по повод първата годишнина от старта на Bloomberg TV Bulgaria в ефир. Фокусът на тази конференция ще бъде обърнат към световните икономически тенденции и тяхното влияние върху развитието на българската икономика. Това коментира изпълнителният продуцент на Bloomberg TV Bulgaria Джеф Грийн в предаването „Бизнес старт“ с Йоанна Николова по Bloomberg TV Bulgaria.

По думите му някои от предимствата на бизнес канала са, че разполага с ресурсите на Bloomberg – над 2 400 журналисти по целия свят и достъп до информационния терминал на Bloomberg. Bloomberg TV Bulgaria има предимството да бъде местна медия, но в същото време да използва целия световен ресурс, който предлага Bloomberg. 

Технологиите в днешно време напредват с невероятна скорост, поради което всеки трябва да е в крак с тенденциите, ако иска да бъде успешен в бизнеса си, коментира още Грийн. Bloomberg TV Bulgaria беше канал, от който България се нуждаеше, отбеляза още той.

Вижте повече във видеото:

 

Последни новини
Още от Бизнес старт