Бизнес старт

Понеделник - петък, 7.00 - 9.00 часа

Водещи: Живка Попатанасова и Христо Николов

Г. Тодорова: Всички индустрии се възползват от виртуалните карти

Бизнес старт, 23.02.2016

Галя Тодорова. Снимка: Bloomberg TV Bulgaria Галя Тодорова. Снимка: Bloomberg TV Bulgaria

Най-интересна категория за мен в годишните награди на Imoti.net беше "сайт за недвижими имоти". Имам доста добри впечатления от тях въпреки, че очаквах и повече, защото уеб браншът се развива и не можем да очакваме, че неща, които са били актуални преди 10 години, ще бъдат актуални и днес. Това коментира Галя Тодорова, мениджър на BG MAPS, в предаването „Бизнес старт“ по Bloomberg TV Bulgaria.

Едно от основните неща, които за мен бяха най-съществени при разглеждането на всички кандидатури, беше как потребителите могат да ползват търсачките в сайтове, посочи още тя.

"Струва ми се, че е време да се избегне това показване на обяви, обяви, обяви, а хората да могат да влязат и да ги разгледат."

Галя Тодорова коментира още перспективите пред BG MAPS. Ние предлагаме както намирането на точен адрес, така и възможността за използване на различни справки.

По отношение на индустриите, които биха се възползвали най-бързо от услугите тя посочи, че няма индустрия, която не би се възползвала от виртуалните карти и гис услугите. Ако даден бизнес е електронен магазин, за компанията е важно да знае къде се намира всеки клиент. Ако компанията е куриерска фирма, необходимостта от ползване на точни адреси е очевидна.

В BG MAPS нашата задача е да поддържаме точни адреси и добри бази данни. Целим както в България, а скоро и в света да надграждаме в реално време задачи, които са свързани с реална доставка на стоки.

Вижте целия коментар във видеото:

 

 

 

Последни новини
Още от Бизнес старт