Бизнес среща

Понеделник – петък, 21,00 часа

Автор и водещ: Таня Кръстева

Един експерт трябва непрекъснато да се самообучава

Михайло Николич, съосновател на компанията за дизайн и технологии Athlon, Бизнес среща, 12.06.2018

Ако искаш да си експерт, трябва непрекъснато да се самообучаваш. Това каза Михайло Николич, съосновател на компанията за дизайн и технологии „Athlon”, в предаването „Бизнес среща“ с водеща Таня Кръстева.

„В нашата индустрия не можеш да разчиташ на някакви знания да са ти полезни повече от година-две максимум. Тоест трябва методология на учене – как бързо да се адаптираш към новите тенденции и технологии. Хората, които го правят добре, се развиват много бързо кариерно. Има хора, които са свикнали да разчитат на стари лаври или на това, което са научили в университета. Това не работи“.

"Athlon” има офиси в София, Лондон, Ню Йорк и Торонто.

„Има една основна разлика между София и другите офиси и това е, че другите офиси не предлагат никакви технически услуги. Винаги сме държали техническият екип да е на едно място. Другите три офиса са с фокус върху дизайна. Технологичните неща се случват тук, а дизайн нещата са споделени между всички“.

Целта на компанията е да предлага концентрирано и ясно съдържание, което да отведе потребителя на местата, където иска да стигне.

Подборът на кадрите се прави на база на няколко фактора:

„Във всички офиси имаме хора от много националности. За мен най-важно е хората да приемат нашите ценности от гледна точка на култура, на чисто човешко ниво да знаем, че се чувстват добре. Гледаме, разбира се, и техните качества като специалисти“.

Целия коментар вижте във видеото.

Последни новини
Още от Бизнес среща