Бизнес среща

Понеделник – петък, 21,00 часа

Автор и водещ: Таня Кръстева

Интериорният дизайнер и клиентът трябва да си пасват

Вероника Илиева, управител на Iris Design, Бизнес среща, 05.04.2018

Много е важно дизайнерът и клиентът да говорят на един език, да се чуват, да си паснат като стилове, начин на мислене, разбиране. Това каза Вероника Илиева, управител на Iris Design, в предаването „Бизнес среща“ с водещ Таня Кръстева.

„Всяко едно помещение е предизвикателство за нас, защото всеки продукт е индивидуална вселена. Ние се потапяме в него и го създаваме отново. Опитът, който сме добили в практиката, ни помага, за да спазим необходими отстояния и ходови линии, но оттам нататък се стремим да надграждаме проектите, по които до момента сме работили. Еднакво интересно е да правим офиси и малки жилищни пространства“.

„Понякога бюджетът е убийствено малък, но винаги успяваме с добра идея и правилно бюджетиране да изпълним желанията на клиента“, добави още Илиева.

По думите ѝ когато бюджетът е неограничен, също има специфики и интересни моменти, защото в такива случаа обикновено се търси ефектът „уау“.

„Трябва всяко едно пространство, всяка една зона и всеки един кът от един голям луксозен интериор да бъде еднакво впечатляващ и въздействащ и да е неповторим. Тук функцията отива на второ място, защото за нея има достатъчно пространство“.

Кои са триковете и тенденциите в интериорния дизайн?

 

 

Последни новини
Още от Бизнес среща