Анализаторите говорят

UPS, Goldman, PayPal, Amazon

UPS 

Анализаторът Фади Чамун от BMO Capital понижава прогнозата си за цена на акция на UPS заради по-слабата рентабилност на операциите на компанията на вътрешния пазар и маржовете подложени на натиск от електронната търговия и повишаващите се пенсионни разходи.

Amazon

Марк Махани от RBC Capital Markets повишава целта до 2,700 долара и се обоснова със скока при еднодневните доставки , бързото разрастване на абонаментите за Amazon Prime и ускоряването на международната търговия на дребно.

Анализаторът Брайън Новак от Morgan Stanley смята 2,400 долара за реалистична цел като заявява, че резултатите на компанията показват как еднодневните доставки действат като двигател за поскъпването на акциите.

Изборът на Хийт Тери от Goldman е 2,600 долара за акция заради ръст в приходите, който е подкрепен от инвестиции в изпълнението и инфраструктурата и който вероятно ще пришпори цената на акциите за значителен скок.

PayPal

Анализаторът Джеф Кантуел от Guggenheim похвали „преобразяващото придобиване“ на Honey и в дългосрочен план вижда попътен вятър за PayPal след разширяването му в Китай. При настоящите нива, „профилът на риска изглежда благоприятно, оценката е разумна и очакваме по-нататъшно покачване на цената на акциите.“

Goldman Sachs

Анализаторът на DA Davidson, Дейвид Конрад повишава цената на акция на банката до 310 долара заради оптимистичния ден на иневститора, проведен тази седмица и дългосрочния план на банката за генериране на повече акционерна стойност при по-голяма диверсификация на приходите.

 

Последни новини
Още от Анализи