Какво прави блокчейн от един музикален фестивал

Джъстин Блау, директор на Our Music Festival

Мостът над залива на Сан Франциско. Калифорния. 27 септември 2018. Photographer: David Paul Morris/Bloomberg Мостът над залива на Сан Франциско. Калифорния. 27 септември 2018. Photographer: David Paul Morris/Bloomberg

Джъстин „3LAU” Блау обяви, че организира Our Music Festival, иновативно събитие, управлявано от блокчейн. Фестивалът ще бъде насочен към млади хора, милениали, които искат, но още не са влезли в криптопространството, а го искат. Това е начин да намерят общността, казва Блау.

Той иска да даде възможност на хората, които си купят билети да управляват бъдещи събития и например да могат да избират сами кои ще бъдат участниците в тях.

"Събитието е другия уикенд и е почти напълно разпродадено. Останаха само няколкостотин билета и ще имаме 8500 души в Грийк Тиътър. Така че интересът е доста голям. Много хора искат да научат за това и как работи", каза Джъстин Блау, директор на Our Music Festival. Чуйте още за използването на токени и блокчейн в организиране на събитието в Сан Франциско. Интервю за Емили Чен от Bloomberg.

 

Последни новини
Още от Анализи