Големият краш на крипто

Бенджамин Кинлар, управляващ партньор на Quinlan

Участници в криптоконференция слушат Рони Мос, основател на Standpoint Research Inc. по време на круиз на Coinsbank в Азия. Пукет, Тайланд. 17 януари 2018. Photograph: Taylor Weidman/Bloomberg Участници в криптоконференция слушат Рони Мос, основател на Standpoint Research Inc. по време на круиз на Coinsbank в Азия. Пукет, Тайланд. 17 януари 2018. Photograph: Taylor Weidman/Bloomberg

МВФ призова за глобални координирани действия по въпроса за криптовалутите и предупреди за риск от ръст на цените, съобщи Bloomberg.

„По-голяма международна дискусия и сътрудничество сред регулаторите, да, може би ще е полезна”, каза Гари Райс, говорител на МВФ пред пресата в четвъртък във Вашингтон.

„Когато цената на актива расте бързо, може да се трупа риск, особено ако пазарните участници вземат на заем пари, за да купуват”, каза Райс. „Важно е хората да са наясно с рисковете и да вземат съответните мерки за управление на риска.”

Бенджамин Кинлар, управляващ партньор на Quinlan иска да промени мнението на пазара за крипто.

"Предприехме два противоположни подхода, защото все още на пазара има дебат дали е валута или актив. И ние го разглеждаме по два начина. Като актив и като валута".

Чуйте  коментара във видеото.

 

Последни новини
Още от Анализи