Конъли от Lowy Institute видя двама тръмповци в Азия

Аарън Конъли, анализатор, Lowi Institute

Президентът на САЩ Доналд Тръмп и първата дама Мелания Тръмп слизат от Air Force One в Пекин, Китай. 8 ноември 2017. Photographer: Qilai Shen/Bloomberg Президентът на САЩ Доналд Тръмп и първата дама Мелания Тръмп слизат от Air Force One в Пекин, Китай. 8 ноември 2017. Photographer: Qilai Shen/Bloomberg

Президентът Доналд Тръмп се отказа от плановете си да направи изненадващо посещение на демилитаризираната зона на границата между Южна и Северна Корея в сряда, 8 ноември 2017 заради дебелата мъгла, съобщи Bloomberg.

Хеликоптерът на президента се отклони 5 минути, преди да стигне до демилитаризираната зона, съобщи Сара Хъкаби Сандерс, говорител на Тръмп. Президентът на Южна Корея също не отиде.

Сандерс каза, че Тръмп не е бил доволен: „фактът, че бяха планирали да отидат показва силата на съюза”.

Президентът Тръмп призова света да спре подкрепата си за режима на Ким Чен Ун. Назовавайки Русия и Китай, следващата спирка в обиколката на Тръмп в Азия, президентът каза, че всички отговорни нации трябва да се обединят и да откажат на режима на Ким всякаква форма на подкрепа, доставки или прием.

„Колкото повече чакаме, толкова по-голяма става опасността и по-малко възможностите”, каза Тръмп в парламента на Южна Корея.

Видяхме двама тръмповци, каза Аарън Конъли, анализатор в Lowi Institute каза в интервю от Сидни за Bloomberg.

"Има битка между Доналд Тръмп и съветниците му. Те са доста конвенционални".

Чуйте целия анализ на Конъли във видеото.

 

Последни новини
Още от Анализи