Иванка Тръмп е може би един от най-ценните активи на баща си

Портрет на Bloomberg

Иванка Тръмп, дъщеря на президента на САЩ Доналд Тръмп пристига в Trump Tower в Ню Йорк на 16 ноември 2016. Photographer: John Taggart/Bloomberg Иванка Тръмп, дъщеря на президента на САЩ Доналд Тръмп пристига в Trump Tower в Ню Йорк на 16 ноември 2016. Photographer: John Taggart/Bloomberg

От тийн модел до ключов играч в кандидат-президентската кампания на баща си. Ето какъв е пътят на Иванка Тръмп, второто дете на Доналд, родена е в Ню Йорк Сити през 1981.

Гледайте репортажа на Bloomberg във видеото.

След като баща й спечели изборите за президент на САЩ, Иванка Тръмп напусна компанията си, която основа, но противоречията останаха. Компанията за е-търговия Sears Holding Corp. опроверга съобщенията, че е спряла продажбата на модни продукти с бранда Иванка Тръмп и обясни, че те се намират на сайта, продавани от търговци-трети страни. Ритейлърът обясни, че „е премахнал съвсем малък брой продукти на Тръмп”, съобщава Bloomberg.
Sears бе въвлечен в противоречието, възникнало около отказа на Nordstrom да продава бранда на дъщерята на Тръмп. Компанията обяви, че спира продажбите Иванка този сезон заради слаби продажби.
На 8 февруари компанията на Иванка Тръмп съобщи, че продажбите й продължават да растат и през 2016 са скочили с 21%.
 

Последни новини
Още от Анализи