Най-важното за компаниите за cloud услуги

Интервю с главния изпълнителен директор на Box Аарън Леви

Главният изпълнителен директор на Box Аарън Леви. Снимка: Michael Short/Bloomberg Главният изпълнителен директор на Box Аарън Леви. Снимка: Michael Short/Bloomberg

Нашата работа и стойността на нашето предложение е да направим платформата възможно най-проста за компаниите. Ако Вие сте GE и работите в 30-40 различни страни по света, именно заради различните изисквания за неприкосновеност на данни и различните закони, засягащи сферата, това не означава, че вашите служители трябва да бъдат забавяни.

Не означава, че трябва да им е по-трудно да си свършат работата. Именно това е нашата работа. Създадохме нашето решение така, че без значение от нивото на фрагментацията по отношение на политиките за неприкосновеност на данните все още да можем да помагаме на клиентите си. Това каза главният изпълнителен директор на компанията, предлагаща услуги за съхранение на данни в облак - Box - Аарън Леви.

Повече от интервютот с него и мнението му за резултатите от референдума във Великобритания и влиянието върху индустрията във видеото:

Вижте продуктите, които бяха показани на Световния мобилен конгрес в Шанхай: снимки.

Последни новини
Още от Анализи