Investor.bg със специално събитие по повод 20-ата си годишнина – Investor 20 на 2 ноември

Утвърдени експерти ще дискутират актуалните събития от социално-икономическия живот в страната и света

17:01 | 21 октомври 2021
Автор: Bloomberg TV Bulgaria
Снимка: Bloomberg
Снимка: Bloomberg

Като пионер на икономическата журналистика в България, вече 20 години водещият икономически сайт Investor.bg информира и запознава читателите си с най-горещите събития от света на финансите, бизнеса и политиката, предоставя полезна и навременна информация за развитието на секторите и оформящите се тенденции в технологичния свят.

По повод своята годишнина икономическият сайт организира специално събитие Investor 20 на 2 ноември от 13:00 часа, в което водещи експерти и представители на висшия мениджмънт на компании от водещите в България сектори ще дискутират актуалните събития от социално-икономическия живот и ще очертаят възможностите за бизнеса през 2022 г. и отвъд нея. 

Мит или реалност е усилената дигитализация по време на COVID-19, завръща ли се производството у дома и перспективна nearshoring дестинация ли е България? Отговорите на тези и още ключови въпроси, свързани с трансформацията на бизнеса и технологиите, в първата част на Investor 20 ще търсят представители на висшия мениджмънт на компании в областта на технологиите, телекомуникационните услуги и автомобилния сектор. Модератор на събитието на първия дискусионен панел ще бъде главният редактор на Investor.bg и водещ на технологичното предаване UpDate в ефира на Bloomberg TV Bulgaria Бойчо Попов.

Зелената икономика ще бъде основен акцент по време на втория дискусионен панел на събитието, който ще започне точно в 14:20 часа. В него утвърдени икономисти и представител на един от най-големите медодобивни заводи в България ще коментират възможностите за постигане на въглеродна неутралност, зелен PR или реална стратегия на успеха е Зелената сделка и като безпрецедентен шанс или рискован залог може да бъде определено поставянето на амбициозни екоцели от страна на компаниите. 

Финалният трети панел ще започне в 15:20 часа и ще предложи дискусия с фокус върху така актуалната онлайн търговия. В нея представители на онлайн бизнеса ще коментират промените в сектора и предизвикателствата пред бизнес моделите, модератор на разговора ще бъде журналистът и водещ от Bloomberg TV Bulgaria Живка Попатанасова. Какво е влиянието, което пандемията от COVID-19 оказа върху търговията, защо редица компании се преструктурираха от офлайн към онлайн бизнес среда и какво се случва с онези от тях, които продължават да развиват дейността си само чрез своите физически обекти – ще научим на 2 ноември от Investor 20. Третият дискусионен панел ще обърне внимание и на темата за настъпилите промени в потребителското поведение, което до голяма степен предопределя динамичното развитие и успеха на онлайн бизнес средата. 

Събитието ще се проведе в хотел Hyatt Regency Sofia при спазване на всички противоепидемични мерки и изисквания и ще се излъчва на живо едновременно на стрийминг платформата за събития с професионален фокус Investor Media PRO, на Investor.bg, както и в каналите в социалните мрежи на водещите медии, част от Investor Media Group. Може да го проследите безплатно като се регистрирате предварително тук.

Освен 20-ата годишнина, през ноември предстои и друг голям юбилей за Investor.bg – най-голямото финансово и инвестиционно събитие за България и региона Investor Finance Forum става на 10 години и ще проведе на 22 ноември 10-тото си юбилейно издание. Очаквайте подробности!

Основни партньори на Investor 20 на Investor.bg са Bosh и eMAG. Събитието се провежда с подкрепата на А1Финансов холдинг „Елана“Proxiad Bulgaria и Aurubis Bulgaria.

Медийни партньори на Investor 20 са Bloomberg TV BulgariaDnes.bgсп. Business BGlobalManager.bg.