Онлайн дискусия на тема: Какво е състоянието на имотния пазар в София и страната?

Научете повече на Imoti.net, днес от 14:15 часа 

09:25 | 7 декември 2020
Обновен: 09:25 | 7 декември 2020
Автор: Станислава Цветкова
Онлайн дискусия на тема: Какво е състоянието на имотния пазар в София и страната?

Какво е състоянието на имотния пазар в София и страната – отговор ще даде онлайн дискусията на водещия сайт за имоти Imoti.net, която ще се проведе днес (7.12.2020г.), от 14:15 часа и ще се излъчи на живо на сайта на медията.

Експерти от различни сфери ще анализират пред какви предизвикателства Covid-19 изправи имотния пазар в столицата и страната. Промениха ли се критериите при избор на жилище и какви са най-честите изисквания на купувачите по време на пандемия ще коментират Румяна Александрова от „Сандер Корект РА“ и Антон Андонов от „ЕРА недвижими имоти“. Даниела Иванова, началник отдел „Ключови партньорства и пейрол бизнес“, Пощенска банка ще говори за сделките с имоти и възможностите за финансиране. Новото строителство в София и страната ще коментира Георги Шопов, председател на Национална асоциация на строителните предприемачи.

Модератор на онлайн дискусията на тема „Предизвикателствата на Covvid-19 пред пазара на недвижими имоти в София и страна“ ще бъде мениджърът на Imoti.net Снежана Стойчева.

Серията онлайн дискусии са част от мисията на „Годишните награди на Imoti.net”, която насърчава добрите практики в сектора. Това е единственият форум, на който се оценяват постиженията, коректността и добрата репутация на компании и експерти в сектор недвижими имоти. 

Онлайн дискусиите на Imoti.net се провеждат с генералното партньорство на Пощенска банка, основен партньор е Национална асоциация на строителните предприемачи и с подкрепата на ЗАД „Армеец“.

Медийни партньори на онлайн дискусиите на Imoti.net са Investor.bg, Money.bg, „Мениджър“ и „Градът Медиа Груп“.