Предимства и недостатъци на свободния енергиен пазар – в онлайн дискусията на Investor.bg

Тя ще се проведе днес, от 14:15 часа, на живо на Investor.bg

09:19 | 26 октомври 2020
Обновен: 09:27 | 26 октомври 2020
Автор: Ирина Илиева
Предимства и недостатъци на свободния енергиен пазар – в онлайн дискусията на Investor.bg

Кои са предимствата и недостатъците на свободния енергиен пазар? Отговорите ще даде новата онлайн дискусия на Investor.bg, която ще се проведе днес, от 14:15 часа и ще се излъчи на живо на  Investor.bg и в социалните мрежи на медията. 

От началото октомври небитовите потребители на електроенергия могат сами да избират доставчик на електроенергия. Но защо се либерализира пазарът за достъп до електричество и какво представлява отвореният енергиен пазар, ще стане ясно по време на онлайн студиото. Участниците в онлайн дискусията „свободен енергиен пазар“ ще обяснят как потребителите да изберат доставчик и какви са правата им.

В дискусията ще участват Павлин Павлов, мениджър продажби, Grand Energy Distribution, Димитър Бартов, управител на Synergon Energy, aдв. Пенчо Станчев от Адвокатско дружество „Димитров, Петров и Ко“ и Анна Димитрова, ръководител отдел „Енергийна политика, околна среда и иновации“ в EVN България.

Павлин Павлов има близо 15-годишен опит в сферата на енергетиката и има сериозни познания за сектора. Адв. Пенчо Станчев е водещ експерт в областта на енергийното право, банково право и процесуално представителство. Той консултира някои от лидерите на енергийния пазар във връзка с разнообразни регулаторни и лицензионни въпроси, свързани с дейността им.

Модератор на онлайн дискусията ще бъде Ганиела Ангелова, журналист от Bulgaria ON AIR. За повече информация и регистрация за събитието посетете: https://club.investor.bg/.

Онлайн студиото на Investor.bg се провежда с партньорството на Synergon Energy, Grand Energy. Медийни партньори са Bloomberg TV Bulgaria и Dnes.bg.