„Къмпинг Градина“ подарява 3 нощувки на участник във „Форум бременност и детско здраве“

Онлайн изданието Форума ще започне тази събота, на 11 юли, точно в 16.30 часа

15:29 | 10 юли 2020
Обновен: 15:31 | 10 юли 2020
Автор: Bloomberg TV Bulgaria
„Къмпинг Градина“ подарява 3 нощувки на участник във „Форум бременност и детско здраве“

„Къмпинг Градина“, който е едно от най-подходящите места за спокойна и комфортна семейна почивка на Българското Черноморие, се включва със специална награда в най-голямото събитие за настоящи и бъдещи родители - „Форум бременност и детско здраве“. На 11 юли, в рамките на четвъртото онлайн студио на форума, с томбола ще бъде изтеглен един участник, който ще спечели три нощувки в някое от луксозните семейни бунгала на „Къмпинг Градина“. Те са разположени в най-тихата и спокойна част от плажа на „Градина“ и предлагат всичко необходимо за престоя на едно семейство – намират се на метри от морето и разполагат с напълно оборудвана кухня, барбекю и веранда.

Онлайн изданието на „Форум бременност и детско здраве“ ще започне тази събота, на 11 юли, точно в 16.30 часа, и ще се излъчва на живо в уебсайта и социалните мрежи на здравния портал Puls.bg, който е и организатор на събитието. В студиото водещата и главен редактор на здравния сайт Румяна Тасева ще срещне зрителите с едни от най-утвърдените медицински специалисти, които ще отговорят на най-важните въпроси за протичането на бременността, раждането и родителството. Акцент този път ще бъде темата за развитието на бебето по време на бременността и възможно ли е възпитанието му да започне още докато е в утробата.

По време на четвъртото онлайн студио на форума ще се срещнем и с едно звездно семейство, което само преди месец посрещна на бял свят второто си дете. Пред „Форум  бременност и детско здраве“ любимият музикален изпълнител Дичо и половинката му Карина, които през юни станаха родители за втори път, ще разкажат какво за тях е родителството и ревнува ли по-голямата им дъщеря от вниманието, което обръщат на новородената Тина.

Онлайн изданията на "Форум бременност и детско здраве" се организират с генералното партньорство на тъканна банка "Селена Целс" и с подкрепата на Select Asset Management, MEDICAL DENT, Water Wipes, Colief.

Сред партньорите е и „Къмпинг Градина“.

Медийни партньори са Bulgaria ON AIR, Dnes.bg, Az-jenata, Az-deteto, Tialoto.bg; "Новите родители", "Дневникът на мама и татко", Bebok.eu, Mama mia, "Жената днес".