Възстановяване на компаниите в условията на COVID-19 – днес в онлайн дискусията на Investor.bg от 14:15 часа

09:21 | 6 юли 2020
Обновен: 09:34 | 6 юли 2020
Автор: Bloomberg TV Bulgaria
Възстановяване на компаниите в условията на COVID-19 – днес в онлайн дискусията на Investor.bg от 14:15 часа

„Бизнес рестарт по време на пандемия“ е темата на третата онлайн дискусия на Investor.bg, която ще се проведе днес от 14:15 часа и ще се излъчи на живо на https://www.investor.bg/live/  и в социалните мрежи на медията.

Това е третото онлайн студио, което водещият икономически сайт Investor.bg организира и което този път ще постави акцент върху възстановяване на компаниите в условия на пандемия. В рамките на онлайн събитието експерти ще обсъдят краткосрочните и дългосрочните мерки, които ще помогнат бизнесът да функционира успешно по време на кризата и да бъде конкурентноспособен след края на пандемията. Във фокуса на дискусията ще бъдат и промените, които бизнесът трябва да направи, за да привлече чужди инвестиции и мястото на България при формирането на новите вериги на доставки.

Участие в „Бизнес рестарт по време на пандемия“ ще вземат Диана Николаева, съдружник и лидер на отдел „Консултантски услуги по сделки“ за ЕУ България, Северна Македония, Албания и Косово; Стефан Гугушев, управляващ партньор и основател на Адвокатско дружество „Гугушев и партньори“; Виктор Билянски, съосновател и главен технически директор на ScaleFocus и Теодора Петкова, главен изпълнителен директор и Председател на УС на УниКредит Булбанк.

В рамките на третото онлайн студио на Investor.bg те ще коментират дали успяха да привлекат нови клиенти по време на извънредното положение и имат ли план за реорганизация на дейността при нова криза. Участниците ще обсъдят и антикризисни мерки с грантове или безвъзмездно финансиране, от които могат да се възползват компаниите по време на пандемията. Водещ и модератор на онлайн дискусията ще бъде главният редактор на Bloomberg TV Bulgaria Таня Кръстева.

Третото студио от онлайн поредицата на Investor.bg се организира с подкрепата на: EY Bulgaria, ScaleFocus, Адвокатско дружество „Гугушев и партньори“ и УниКредит Булбанк. Медийни партньори са Bloomberg TV Bulgaria и Dnes.bg.