Всички редовни полети на България Еър се изпълняват по разписание

Полетите на националния превзовач се изпълняват при засилени хигиенни и организационни мерки

13:10 | 26 юни 2020
Обновен: 13:51 | 26 юни 2020
Автор: Bloomberg TV Bulgaria
Всички редовни полети на България Еър се изпълняват по разписание

Националналният превозвач „България Еър“ няма отменени полети по вътрешните си линии и линиите до Европа. Към 26 юни авиокомпанията е възстановила полетите си и лети редовно по всичките си директни маршрути, с изключение на Русия и Израел, където са въведени рестрикции от местните власти.

С три честоти на ден националният превозвач изпълнява полетите си между София и Варна, а от 29 юни по веднъж на ден ще се изпълняват и полетите между София и Бургас. Няма отменени полети и по линиите до Италия, Испания, Чехия, Австрия и останалите европейски линии, до които „България Еър“ оперира.

Повече информация може да откриете и в уебсайта на летище „София“, където се публикува актуална информация до 3 дни преди предстоящите полети.

Полетите на националния превзовач се изпълняват при засилени хигиенни и организационни мерки. Самолетите на авиокомпанията се дезинфекцират преди и след всеки полет. Предпазните маски за задължителни по време на полет  както за екипажа, така и за пътниците. Всички самолети на „България Еър“ за оборудвани с въздушни HEPA филтри.