Rabota.bg среща студенти с топ работодатели на „КАРИЕРА УНСС“

Специализираното събитие ще се проведе на 6 и 7 октомври в УНСС

10:22 | 23 юни 2020
Обновен: 10:23 | 23 юни 2020
Автор: Стефимир Гроздев
Rabota.bg среща студенти с топ работодатели на „КАРИЕРА УНСС“

За поредна година сайтът Rabota.bg ще даде възможност на студенти да се срещнат с водещи работодателите в рамките на специализираното събитие „КАРИЕРА УНСС“. Традиционно кариерният форум се провежда през пролетта, но тази година заради извънредното положение, той ще се състои в началото на учебната година. В рамките на два дни - 6 и 7 октомври, в УНСС, събитието ще срещне образованието и бизнеса.

По време на кариерния форум студентите ще получат ценни съвети за търсене на работа и подготовка на перфектно CV, което да им осигури среща с мечтания работодател.

Студентите, търсещи стаж или работа, ще могат да се срещнат с HR отделите на водещи компании в България, на които да предоставят автобиографиите си и да проведат кратки интервюта. По време на събитието студентите могат да се включат в различни лекции, дискусии и фирмени презентации, които са част от кариерния форум.

През 2019 година кариерният форум на сайта Rabota.bg, който е част от Investor Media Group, и УНСС срещна над 6300 студенти с представители на близо 70 компании. И тази година събитието ще завърши с томбола с атрактивни награди, в която могат да се включат всички присъстващи студени.

Генерален партньор на събитието e Кауфланд България, медийни партньори са Bloomberg TV Bulgaria, Investor.bg и Dnes.bg.